Kaksinkertainen suoja  vahingolliselle siniselle valolle alentaa riskiä useille silmäsairauksille

Kategoriat: Linssit ja Silmien terveys.

Kun yhdistät BlueStop linssit silmien Opthamin- ravintolisään, varmistat silmiesi ulkoisen- ja sisäisen suojan korkeaenergiselle  sini-violettisäteilylle!

Silmän tarkan näkemisen alue on nimeltään makula. Makulassa olevien näkösolujen pinnalla on ohut soluja suojaava pigmenttikerros, jonka ohentuessa riski  sini-violetin säteilyn näkökykyä heikentävään silmänpohja rappeumaan ja harmaakaihiin kasvaa. Makulan pigmenttikerros toimii näköreseptorien ”aurinkolaseina” suojaten niitä haitalliselta siniseltä valolta.

makulan pigmenttikerros

Nauttimalla monipuolisen ruokavalion lisäksi Piiloset Ophtamin-ravintolisää voit varmistaa, että antioksidanttien suositeltava vuorokausisaanti täyttyy ja silmänpohjaasi suojaava pigmenttikerros voi hyvin.

Ophtamin saattaa lisätä makulaa suojaavan pigmentaation tiheyttä jopa 60 %:a jo puolen vuoden käytön jälkeen.

Toinen AMD-riskiä lisäävä tekijä on sini-violetti 380 – 430 nm:n säteily. Valitsemalla silmälaseihisi BlueStop linssit, saat suojan korkeaenergistä säteilyä vastaan, joka on täydellinen 405 nm:iin asti, jolloin haitallisin säteily ei pääse vahingoittamaan silmää lainkaan.

Nyt OPTI+ optikkosi tarjoaa BlueStop-linssien ostajalle 6-kuukauden Ophtamin-kapselit kaupan päälle!

BlueStop-linssi on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille ja mikä parasta, saat sen samaan hintaan kuin tavalliset 1.6 -linssit. BluStopit saa niin yksi kuin monitehoina, itsestään tummuvina ja jopa ilman vahvuuksia, jos haluat vain ottaa hyödyn linssin silmiä suojaavasta ominaisuudesta.

Tarjous voimassa vuoden 2015 loppuun, etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Katso sinua lähin OPTI+ liike tästä!

silman suojaaminen siniseltä valolta