Oletko diginäköinen?

Kategoriat: Linssit.

Young Style Digi+ diginäköisille

Oletko huomannut silmiesi väsyvän ?  Syy voi olla runsaassa digilaitteiden katselussa.

Digitaalisten laitteiden käyttö jo vie suuren osan ajastamme. Tabletteja, älypuhelimia ja kannettavia tietokoneita käytetään n. 5 tuntia päivässä. Varsinkin tablettien ja puhelimien näytöt rasittavat silmiä. Näiden laitteiden katselu tapahtuu n. 30 cm:n etäisyydellä, jolloin silmien on kyettävä mukautumaan lähelle. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä ja kuivumista.

Nyt voit helpottaa silmiesi kuormaa digilaitteiden katselua varten suunnitellulla Piiloset Young Style Digi+ uutuuslinssillä!

Piiloset Young Style Digi+ yksiteholinssissä on kolme lukulisäystä , jotka keventävät lähelle katsomisen aiheuttamaa rasitusta ja vähentävät silmien väsymistä. Koska linssi on rakenteeltaan yksitehon kaltainen, käyttäjä ei yleensä edes huomaa lukulisäystä.

Young Style Digi+ sopii normaalin yleislinssin vaihtoehdoksi koululaisille, opiskelijoille ja paljon mobiililaitteitta käyttäville nuorille aikuisille. Myös neljänkymmenen ikävuoden kynnyksellä olevat aikuiset, jotka eivät vielä tarvitse monitehosilmälaseja, hyötyvät Young Style Digi+ linssin ominaisuuksista.

Linssiä saa kolmella paksuudella, 1.5., 1.6 ja 1.67, joten se voidaan asentaa kaikenmuotoisiin kehyksiin. Young Style Digi+ linssit saa myös tummuvana, jolloin ne toimivat myös aurinkolaseina!