Pohjoismaista muotoilua ja muotia Pariisista

Kategoriat: Kehykset, Muoti ja Optikko.

KunoQvist -kehykset suunnitellaan Ruotsissa, Malmössa, OPO Scandinavian päämajassa. Vanhan kirjapainon käsityöperinteikkäästä design-tilasta lähtevät myös nuorille suunniteltu KQ-Young ja lasten mallisto OPO-Kids.

KunoQvist- Always in character

KunoQvist on tunnettu asenteestaan Uskalla Olla Erilainen. Siksi KunoQvist -kehyksiä ei suunnitella miellyttämään massoja vaan yksilöitä. Asenne, jota me suomalaisetkin olemme itsenäisesti noudattaneet.
Mallistojen värisävyt muuttuvat, nyt on syksyn aika. Uudet KunoQvist -kehykset hehkuvat metsän ja syysluonnon sävyissä. Kuin aamuauringossa hohtavat syyslehdet, tunnelma voi olla dramaattinen tai autereisen rauhaisa.

Pohjoismainen asiakas vaatii laatua. KunoQvist -kehykset on tehty kestämään ja jokaisella yksityiskohdalla on tarkoituksensa – vahvempi, mukavampi tai tyylikkäämpi lopputulos käsin tehdyn viimeistelyn ansioista.

KQ Young

Nuorille silmälasiasiakkaille mallisto tarjoaa aitoa KunoQvist-tvistiä. Nuoria kasvoja pukevia, kiinnostavia muotoja ja värejä. Kehyksiä, jotka huomataan sopivasti.

OPO KID

OPO Scandinavia pohti perusteellisesti lasten kasvoille sopivia silmälasikehyksiä. Kehysten tulee kestää leikkien melskettä, mutta samalla pysyä kevyesti lapsen kasvoilla. Valikoiman tulee tarjota samat mahdollisuudet oman maun mukaiseen valintaan kuin meillä aikuisillakin.
Uskallammekin väittää, että OPO KID – tarjoaa iloisen, värikkään ja monipuolisen malliston perheen pienimmille!

Pariisilainen katse – Volte Face

Intiimi, erilainen, seikkailuhenkinen kehysmallisto muodin metropolista.
Volte Face – kehykset on tehty intohimoisesti käsityönä. Muovimateriaalit elävät kasvoillasi upotustyötekniikan ansioista. Timanttista loistetta, kristalleja, kultaa ja lasia. Metallikehykset taas ovat kuin koruja, joka korostavat ihania silmiäsi ja antavat upeasti tilaa meikin käyttöön.