Hyvä golf-näkeminen
kannattaa varmistaa NYT!

Mittauta suojakertoimesi
silmänpohjanrappeumaa vastaan!

Silmän tarkan näkemisen alue on nimeltään makula. Makulassa olevien näkösolujen pinnalla on ohut soluja suojaava pigmenttikerros, jonka ohentuessa silmämänpohjarappeuman riski kasvaa.

Jotta sairastumisriskiä voidaan ennakoida, on silmälääkärikäyntien lisäksi hyvä seurata makulan pigmenttikerroksen paksuutta. Mittaus tehdään helposti OPTI+ optikkoliikkeessä, jossa on MPS II laite.

Mittaus on täysin optinen ja se kestää vain muutamia minuutteja. Mittauksen perusteella voidaan arvioida, riittääkö esim. pelkkä elämäntapojen muutos makulan pigmentaatiotason tiheyden nostoon vai tarvitaanko  Ophtamiini-ravintolisää.

Makulan pigmenttikerroksen tiheyden mittaaminen
ja seuranta on tärkeää kolmesta syystä:

 1. Matala pigmentaatiotaso lisää riskiä sairastua silmänpohjarappeumaan.
 2. Makulan pigmenttikerros toimii näköreseptorien ”aurinkolaseina” suojaten niitä haitalliselta siniseltä valolta.
 3. Makulan pigmenttillä on näkökyvylle
  tärkeitä ominaisuuksia:
 • Parantaa tarkkaa näkemistä
 • Parantaa kontrastinäkemistä,
  joka auttaa erottamaan golfpallon
  vaaleaa taivasta vasten
 • Lievittää silmien herkkyyttä
  kirkkaalle valolle
 • Nopeuttaa näön palautumista
  esim. auringon aiheuttaman
  häikäistymisen jälkeen

Ainutlaatuiset Piiloset
ProGolf®-linssit valmistetaan
Suomessa terveysvaikutteisesta BlueStop®-materiaalista.
Linssit + kehys alk. 299€

Suunniteltu täysin golfin vaatimuksia silmällä pitäen

Linssin erikoishionta vastaa golfkentän vaatimuksiin tarjoamalla hyvän kaukonäön, erittäin luonnollisen näkemisen putatessa sekä riittävän lähinäön tuloskortin täyttöön ja älypuhelimen golf-sovellusten käyttöön.

Piiloset ProGolf® -linssien materiaali ja värisävy parantavat kontrastinäkemistä ja antavat 100% suojan auringon UV-säteilylle. Draivin lentorataa on vaivatonta seurata ja pallo löytyy paremmin. Greenillä putin tähtäyslinja on vääristymättä arvioitavissa.

Nyt uutuutena valon vaikutuksesta TUMMUVAT Piiloset ProGolf®-linssit. Uutta näkemisen mukavuutta, kun valaistusolosuhteet vaihtelevat pelikierroksen aikana. Tummuvat Piiloset ProGolf®-linssit sopivat golfin lisäksi erinomaisesti myös yleisulkoilulaseiksi.

Pallon helppo näkeminen Piiloset ProGolf® -linsseillä auttaa säilyttämään pään oikean asennon ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia kaiken tasoisilla golfareilla.

Piiloset ProGolf® -linssien kovapinnoite vähentää naarmuuntumisriskiä ja linssien heijastamaton sisäpinta vähentää sivuhäikäisyä.

Piiloset ProGolf® -linssit saa myös aurinkolaseina ja yksiteholinsseinä, joiden ainutlaatuinen BlueStop® -linssimateriaali antaa 100% suojan UV-säteilylle ja auringon säteilemälle haitallisimmalle siniselle valolle.

Golfarin
silmät
joutuvat
usein
koville

Tuulinen sää ja auringonpaiste voi merkittävästi haitata kuivasilmäisyyteen taipuvaisen golfarin peliä.

Pitkäkestoisen kierroksen aikana silmien kirvely, roskantunne, kutina, vetistys tai näöntarkkuuden vaihtelu laskee golfnautinnon tasoa ja vaikeuttaa palloon osumista.

Ensiapuna kuivasilmäisyyden oireisiin kannattaa golfbagiin sujauttaa pullollinen Piiloset BioDrop MD -silmäsuihketta. Suljettujen luomien päälle suihkautettavaa BioDroppia on kätevää ja hygienistä käyttää kenttäolosuhteissa. Sopii käytettäväksi piilolasien kanssa!

Vinkki golfmatkalle: Lentokoneen matkustamo on yksi ilmankosteudeltaan kuivimpia paikkoja maailmassa. Varmista siis miellyttävä golfreissun alku ja ota silmäsuihke mukaan lentokoneeseen.

Oireiden ilmetessä kannattaa tulla OPTI+optikolle näöntarkastukseen,
jonka yhteydessä saat vastauksia myös kuivasilmäisyyskysymyksiisi.

Jos epäilet olevasi kuivasilmäinen, vastaa alla olevasta
Kyynelklinikka - linkistä aukeavaan maksuttomaan ja lyhyeen kyselyyn ja saat optikkomme arvion ja toimenpide-ehdotuksen antamiesi vastauksien perusteella.