Opti+Suomi100v-silmälasit

 

Silmälasit, joilla näkeminen on yhtä juhlaa

Suomalaiset silmät ansaitsevat rajattomat lasit, joissa on terävät, laajat näköalueet ja joihin on helppo tottua. Tällaiset lasit ovat Opti+Suomi100v – silmälasit. Ristomatti Ratia ja LUMOA Finnish Design – laatukehykset yhdistettynä ehkä maailman parhaisiin rajattomiin yleislinsseihin – Piiloset SF-100 monitehoihin. Huippuyhdistelmä erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Opti+Suomi100v – silmälaseihin saat aina kotimaiset, Piiloset SF-100 -linssit. Nämä huippu-uutuudet ovat erinomaiset yleislinssit, jotka valmistetaan sinulle yksilöllisesti BlueStop® -terveyslinssimateriaalista. Näin suojaat silmäsi auringon haitalliselta UV- ja siniseltä säteilyltä milloin ja missä vain liikutkin!

SF-100 –linssit valmistaa ainut kotimainen silmälasilinssien tuottaja Piiloset, mikä takaa nopeat toimitukset. Opti+Suomi100v – silmälaseihin saat Opti+ ostoturvan, joka antaa 100% tyytyväisyystakuun näkemisellesi! Mikäli et ole tyytyväinen näkemiseesi uusilla silmälaseillasi yhden kuukauden käytön jälkeen, vaihdamme linssisi veloituksetta uusiin vastaaviin linsseihin.
Halutessasi Laajennettu Opti+ Ostoturva myös vähentää riskiäsi silmälasiesi rikkoutuessa korjauskelvottomiksi tai jos ne katoavat.

Opti+Suomi100v – silmälasien kehyksiksi suosittelemme Finnish Design LUMOA ja Ristomatti Ratia – kehyksiämme, joista löytyy tyylikkäitä malleja niin miehille kuin naisille ja ne sopivat myös aurinkolasikäyttöön! Valitset vain kehyksiisi rajattomat Suomi 100-vuotta juhlamalliston SF-100 –aurinkolasilinssit, jotka suojaavat silmäsi 100 % auringon UV-säteilyltä.
SF-100 –linssit saat myös yksitehoina – sekä kirkkaina että aurinkolaseina.

Finnish Design Ristomatti Ratia-mallisto on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Metallikehykset ovat titaniumia ja muovikehykset selluloosa-asetaattia. Molemmat materiaalit ovat allergisoimattomia ja kestävät hyvin taivuttelua, jonka optikko tekee kehyksille miellyttävän istuvuuden takaamiseksi.


Finnish Design LUMOA -kehykset ovat Opti+ optikoiden oma erikoismerkki. Kunten nimestä voi päätellä, muotoilun, kuosien ja materiaalien suunnittelussa on tavoiteltu suomalaisen luonnon lumoa. Kimmeltävä kesämme, revontulet talvisella taivaalla, illan sininen hetki ja monet muut lumoavat hetke ovat olleet suunnitelijoittemme inspiraation lähteenä. Lumoudu sinäkin ja valitse Opti+Suomi100v –silmälaseihisi  LUMOA.

Juhlista sinäkin elämäsi parhaita vuosia elämäsi parhailla rajattomilla Opti+Suomi100v –silmälaseilla! Tiesithän, että saat voit halutessasi maksaa ostoksesi erissä. Saat meiltä jopa 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Hinnat alkaen:

Rajattomat Opti+Suomi100v – silmälasit 490 €

Rajattomat Opti+Suomi100v – aurinkolasit  190 €