UUTUUSkehykset

Le Tanneur -kehysten laadun takaa yli 100-vuotinen käsityötaito

Monet kehysmerkit imitoivat kuoseissaan luonnonmateriaaleja, mutta Le Tanneur on vienyt viimeistelyn huippuunsa ja käyttää aitoa puuta, nahkaa ja keramiikkaa kehystensä viimeistelyssä. Le Tanneurin tarina alkoi vuonna 1898 kun herrat Bonnardel ja Bornex, kekseliäs nahkakauppias ja taitava käsityöläinen toivat markkinoille ensimmäiset saumattomat nahkakukkarot. Yhdestä nahkapalasta ilman saumoja valmistettuina ne olivat tuotteina huimasti aikaansa edellä.

Le Tanneur on laajentunut nahkatuotteiden valmistajasta design-taloksi, joka keksii itsensä uudelleen joka päivä. Nahka ja luonnon materiaalit inspiroivat muotitalon suunnittelijoita jatkuvasti laajentamaan näkemyksiään yli tuoterajojen.

Lopullinen perusta merkin maineelle luotiin vuonna 1920, kun nerokas nuori italialainen, herra Gianinetto tulee yrityksen johtoon ja tuo tullessaan modernin, teollisemman mittakaavan yrityksen toimintaan. Le Tanneur tuo markkinoille runsaasti uusia tuotteita sekä naisille että miehille ja  vakauttaa maineensa laukkujen ja piennahkatuotteiden valmistajana vaativille asiakkaille.

1970-luvulla yrityksen tuotevalikoima kattaa jo 600 tuoteartikkelia. Pienestä käsityövalmistajasta on tullut merkkittävä laatumerkki, joka tuo kotitalouksiin tuulahduksen perinteisestä käsityötaidosta. Tänään Le Tanneur-merkkiliikkeitä löytyy ympäri maailman ja pelkästään Ranskassa Le Tanneur- liikkeitä on yli 150.

2011 Maison Le Tanneur aloittaa yhteistyön muotijulkaisujen kanssa. Joka sesonki Le Tanneur uudistaa mallistoaan seuraamaan
ajan trendejä ja luo muotitoimittajien toiveisiin perustuvan unelmien käsilaukun. Limited Edition – laukut erikoisine muotoineen ja materiaaleineen tuovat särmää perusvalikoimaan.

Tämän päivän Le Tanneur on kasvanut nahkatuotteiden valmistajasta monialaiseksi design-taloksi, joka keksii itsensä uudelleen joka päivä.
Puu, nahka ja muut luonnon materiaalit inspiroivat muotitalon suunnittelijoita laajentamaan näkemyksiään yli tuoterajojen.


 

 

Ruotsalainen KunoQvist valmistaa kehyksensä pienissä sarjoissa, pieteetillä ja pohjoismaista muotokieltä kunnioittaen

Jokaiseen malliin kuuluu yksilöllisiä, käyttäjänsä persoonallisuutta korostavia piirteitä. KunoQvistin kehykset sopivatkin ihmisille, jotka haluavat lasiensa olevan osa identiteettiä, eivätkä pelkää tulla huomatuiksi.

Jokainen uusi Kunoqvist -mallisto noudattaa omaa väriteemaansa, siksi löydät Opti+ optikoltasi aina uusia, vaihtuviin muotitrendeihin sopivia Kunqvist -kehyksiä.

Päämalliston lisäksi KunoQvist julkaisee kehyksiään myös ”erikoispainoksia”, joista mainittakoon yhteistyö Saksan tunnetuimman katutaiteilijan, El Bochon kanssa sekä Ruotsin 2016 isännöimien Euroviisujen inspiroima KQ Pride –mallisto.

 

 


JOOly – Muodikkaita valintoja rakastavalle naiselle

Kevään JOO ly® uutuudet sinulle, joka haluat muodikkaasti korostaa persoonallisuuttasi.

Malliston suunnittelussa tärkeimpiä kysymyksiämme olivat “Mikä saa naisen tikittämään?”. “Mikä yhdistää naisia? Rakkaus, rohkeus, tahto, luonnollisuus?” Miten nuo piirteen voisi siirtää silmälaseihin? Syntyi JOO ly®-mallisto, jonka kehykset ovat kuin vaatekaappi pienoiskoossa –  kirkkaita värejä, yksityiskohtia  ja yksilöllisiä materiaaleja, joita on nautinnollista yhdistellä muuhun pukeutumiseesi.

Kehysten korkea laatu on varmistettu innovatiivisilla valmistusmenetelmillä ja huippumateriaaleilla, sillä halusimme varmistaa, että JOO ly®-kehyksesi kestävät mukana vauhdissasi silloinkin, kun menojalka vipattaa.

Varmistaaksemme näköelämyksesi uusilla Joolyillasi, tarjoamme sinulle silmälasilinsseiksi silmäsi auringon siniseltä- ja UV-säteilyltä suojaavat BlueStop® – linssit tavallisten hinnalla! Linssien heijastamaton kovapinta varmistaa, että kauniisti meikatut silmäsi säväyttävät myös tyyllikäiden lasiesi takaa.